İHRACAT YAPILAN ÜLKELER
BİZDEN HABERLER
Aymod Ayakkabı Fuarı

AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı

26 - 29 Eylül 2016

 

CNREXPO YEŞİLKÖY 



Web sitemiz yayına girmiştir

1996 yılında limited Şirket olarak olarak kurulan BOTA , birkaç yıl içinde kararlı adımlar ,kaliteli üretim ve müşteri memnuniyetiyle büyük bir üretim ve pazarlama şirketine dönüşmüştür. İstanbul Halkalı'da 2700 m2 lik alana kurulu olan firmamızınüretim kapasitesi günlük ortalama 1500 çifttir.



Şirket Profili

Bota ayakkabı sektöründeki faaliyetine 1983’te İstanbul - Gedikpaşa’daki atölyesinde başlamıştır.Günümüzde gelmiş oldugu nokta ise Altınşehirde 15.000m2'lik modern binasında 15 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Ayakkabı üretiminde sağlığa uygun malzeme kullanılmasının ön planda tutan Bota ayakkabı, tasarımları üzerinde büyük emekler sarf edilmekte, tasarlanan ayakkabıların şıklığının yanında rahat olmasına da büyük özen gösterilmektedir.

müşteri memnuniyetini, dürüst çalışma anlayışını ve özellikle ürünlerde kullanılan en doğal malzemelerle, insan sağlığını korumayı, kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermemeyi kendisine amaç edinmiştir.

Bota ayakkabı İleri teknolojisi ve tasarım gücü ile kendini sürekli yenileyen ve dünya markaları ile eş zamanlı büyüyen bir firmadir.





Marka Tescilleri ve Sertifikalar

Copyright© 2013 New Bota tüm hakları saklıdır.
Telefon : +90 212 517 17 95
Eposta  : bota@bota.com.tr